Warsztaty z wyrobu pizzy odbywają się w restauracji Revel w godzinach porannych, przed otwarciem restauracji. Uczestnicy samodzielnie wykonują pizzę z wybranych składników pod okiem profesjonalnego kucharza, który omawia cały proces produkcji ciasta i pieczenia pizzy. Następnie podczas wypieku pizzy kucharz opowiada o produkcie regionalnym czyli chlebie Revel na naturalnym zakwasie. Na koniec odbywa się degustacja własnych wypieków.
Organizator:
Restauracja Revel
Dostępność oferty:
wrzesień- kwiecień
Czas trwania:
ok. 2 h
Grupa docelowa:
dzieci od 3 – 10 lat
Minimalna liczba uczestników:
6
Maksymalna liczba uczestników:
15
Sposób rezerwacji:
telefonicznie: 33 841 24 99
mailowo: kontakt@revel-pub.com.pl
Miejsce warsztatów:
Restauracja Revel (podziemia Supermarketu Hana), ul. Rynek 14, 32-640 Zator
Strona www:
www.revel-pub.com.pl