Warsztaty z wyrobu pizzy odbywają się w restauracji Revel w godzinach porannych, przed otwarciem restauracji. Uczestnicy samodzielnie wykonują pizzę z wybranych składników pod okiem profesjonalnego kucharza, który omawia cały proces produkcji ciasta i pieczenia pizzy. Następnie podczas wypieku pizzy kucharz opowiada o produkcie regionalnym czyli chlebie Revel na naturalnym zakwasie. Na koniec odbywa się degustacja własnych wypieków.

Organizator:
Restauracja Revel

Dostępność oferty:
wrzesień- kwiecień

Czas trwania:
ok. 2 h

Grupa docelowa:
dzieci od 3 – 10 lat

Minimalna liczba uczestników:
6

Maksymalna liczba uczestników:
15

Sposób rezerwacji:
telefonicznie: 33 841 24 99
mailowo: kontakt@revel-pub.com.pl

Miejsce warsztatów:
Restauracja Revel (podziemia Supermarketu Hana), ul. Rynek 14, 32-640 Zator

Strona www:
www.revel-pub.com.pl

 

ul. Rynek 14
32-640 Zator
+48 33 841 24 99

Miejsca w pobliżu